Кралете на лаунджа Thievery Corporation с концерт в София


Кралете на лаунджа Thievery Corporation с концерт в София

3846

Българската публика ще е една от първите в света, пред която артистичният тандем Thievery Corporation ще представи чисто новия си албум - "Treasures From The Temple", който излезе на 20 април и е естествено продължение на прекрасния диск на бандата "The Temple Оf I & I" (2017). Организираният от EventEase концерт ще се проведе в парка на летище София, Терминал 2, на 2 юни. Дуото пристига с репертоар, в който са не само нови парчета, но и популярните "Warning Shots", "The Richest Man In Babylon", "Lebanese Blonde", "Until The Morning", "Sweet Tides", "Amerimacka", "All That We Perceive","State Of Our Union", "Revolution Solution", "Liberation Front", "El Pueblo Unido", "Is It Over", "Exilio", "Shadows Of Ourselves", "En Simple Histoire", "Facing East", "The Numbers Game", "Mandalla" и "Letter To The Editor".
Роб Гарза (Rob Garza) и Ерик Хилтън (Eric Hilton) се събират през далечната 1995 г. и водени от съвместната си страст да създават музика с емоционално и еклектично настроение, прекарват заедно повече от две десетилетия, изграждайки своя собствен музикален храм, в който преплитат реге, лаундж, дъб, боса нова, афро бийт, трип-хоп и ейсид джаз с индийски, бразилски и арабски мотиви… 
С течение на годините американците се превръщат в уникална и хипнотична звукова емблема, която продължава да влияе на поколения продуценти и изпълнители. Дуото не спира да записва, да оглавява големи музикални фестивали като Coachella и Lollapalooza, да  си сътрудничи с именитите Пери Фарел, The Flaming Lips и Дейвид Бърн и остава едно от най-почитаните лица на съвременната музикална сцена.
Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите ще отворят точно в 21.00 ч. "Voyage Libre", видеото към първия сингъл от албума "Treasures From The Temple" с ефирните вокали на LouLou Ghelichkhani може да гледате тук.  Събитието във Фейсбук следете тук.
Билети "Ранно пиле" на цена от 55 лв. - само в магазин "Яко"(София, ул. "Граф Игнатиев" №43). 
Стандартни пропуски от 60/65 лв. в цяла България чрез мрежата на Ticketportal.bg и на касите на билетопродавача в НДК, ОМW, "На тъмно", книжарници Booktrading и онлайн директно онлайн
В продажба е и VIP-пакет за концерта на цена от 120 лв., който дава право на феновете приоритетен достъп, специален бадж и lдостъп до ВИП-зоната с директна видимост към сцената и отделен бар.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички