Skillet и родната банда Khanъ отблизо във Фрактура


Skillet и родната банда Khanъ отблизо във Фрактура

2807

Премиера на новите клипове на  Black Label Society, Madball, Refuge и As I Lay Dying в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 15 юли. 
Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат американците Skillet и ще бъде представена родната банда Khanъ. В шоуто ще бъде излъчен концерт на Devin Townsend и репортаж от немския фестивал Rock Im Park 2018. Освен това ще си припомним какви истории разказaха Anathema за родните фенове.    
Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Godsmack, Travis Cormier ще правят кавър на The Rolling Stones, класическото парче ще бъде нa Kiss, в Exotic ще бъдат представени All Off, a в рубриката Live Archive ще си припомним кадри от гостуването на SepticFlesh в България през 2009 година. Клипове и концертни изпълнения на Anathema, Khanъ и Linkin Park също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.
Предаването "Фрактура "се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.     За повече информация посетете страницата на "Фрактура" във Фейсбук

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички