Последни новини за концерта на Leprous у нас


Последни новини за концерта на Leprous у нас

2442

Както MySound.bg своевременно извести, съвместният концерт на  Leprous, Agent Fresco и 22 ще се състои този в столичния клуб Mixtape 5 този петък, 7 септември
Вечерта ще протече при следната програма:
19:00 часа – Врати/начало20:00 часа – 2220:45 часа – Agent Fresco22:00 часаLeprous
23:30 часа – Очакван край
От BGTSC напомнят, че обща цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички, желаещи да посетят концерта, да спазват неговите правила.
Билети:Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
Непълнолетни и деца:Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Научете още за **Правилата на клуба за достъп на непълнолетни може да намерите тукЗа повече информация по тези въпроси се обърнете към клуба.
Животни:Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:- храни и напитки;- видеокамери и фотоапарати със сменяеми обективи;- аудиозаписващи устройства;- оръжие;- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.- стъклени бутилки;- преносимо лазерно оборудване; Снимки и видео:Забранява се използването на видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи. Филмирането на събитието е забранено и подсъдно.

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
Пушенето в клуба е абсолютно забранено! Това може да става само извън него! Лицата, нарушили забраната, ще бъдат извеждани без възстановяваен на парите за билет! Ползвателите на електронни цигари е желателно да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи. Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.
Антисоциално поведение:Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.  Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.
Билети се продават в мрежата на "Ивентим", а освен онлайн, някои от местата, на които могат да бъдат намерени, са щанд Eventim - ул. "6-ти септември", магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "Яко" и "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. *Клубът не работи с резервации**Гардероб - упътване за употреба може да намерите тук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички