Bedroom Premium Club отваря врати за новия сезон


Bedroom Premium Club отваря врати за новия сезон

2662

Луксозният столичен нощен Bedroom Premium Club ще отвори врати за новия сезон с пищно парти на 13 септември.

В продължение на три дни заведението ще предложи на гостите си програма на световно ниво. Зад пулта ще застанат някои от най-добрите български диджеи, сред които Dimo BG, Vasco C, Gorro, C-Fusion, Stephan Gee. Запазената марка на Bedroom е атрактивната шоу програма, в която този път участие ще вземат над 20 артиста, в това число и от Румъния.

Два коренно противоположни свята ще си дадат среща на една сцена. Това ще се случи заради тематиката на спектаклите - Geisha Games и Indian Soul. Костюмите на Донка Боева и хореографията на Галя Христова са доказали през годините, че и в България може да се прави продукт на световно ниво. Всъщност голямата изненада на този сезон са поредицата бутикови концерти на най-големите родни звезди от естрадата, поп и рок музиката.

След като това лято в Bedroom Beach спектакли изнесоха легендарните Васил Найденов (на снимката) и Виктор Калев, традицията ще продължи и в София. Екипът на Bedroom вече е в преговори с най-емблематичните имена на родната сцена, които да се изявят в клуба. Това ще се случва на тематични BG партита, на които ще звучат любими песни на поколения българи.

Това обаче не означава, че Bedroom ще изневери на своя дух да представя най-големите имена от световната хаус сцена, нито на емблематичните ар-ен-би партита, които се превърнаха в негова запазена марка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички