Пренасрочиха концерта на Annihilator в София за догодина


Пренасрочиха концерта на Annihilator в София за догодина

2394

Шоуто на Annihilator у нас се мести с година, а мястото си остава същото - столичният клуб Joy Station.  Както обясни Jeff Waters във видеообръщение към своите фенове, отлагането на цялото турне се налага заради починалия легендарен екс-вокалист Randy Rampage, както и по проблеми с документите на Jeff, които трябва да получи от властите във Великобритания. Междувременно бандата обещава съвсем нов убийствен албум, който феновете догодина ще имат удоволствието да слушат на живо наред с класиките, парчета от актуалната последна продукция "For The Demented", както и трибют към Randy Rampage, поясняват организаторите от Loud Concerts.
Билетите за третото шоу на бандата у нас са в продажба чрез мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна -  магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи" и "Технополис". Съществува и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечата закупеният електронен билет вкъщи. 
Цената на билет е 40 лева, а в деня - 50 лева. Закупените вече пропуски важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.
Феновете, за които новата дата 17 ноември 2019 година е неудобна, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. Сумите за пропуските, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.  Концертът на 17 ноември 2019 година в клуб Joy Station е с начало 20.00 часа.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички