Огън от Графа насред НДК


Огън от Графа насред НДК

4557

Както MySound.bg нееднократно писа, тазгодишното национално турне на Владимир Ампов-Графа ще завърши с два големи концерта в зала 1 на НДК -на 27 и 28 ноември.

В репертоара на певеца е и чисто новото му парче "Огън", което ще бъде изпълнено за първи път пред публика. Сингълът, чиято премиера предизвика буря от коментари и положителни реакции, разказва истински истории и споделя мечти. Песента е по музика, текст и аранжимент на Графа, а за видеореализацията ѝ изпълнителят пропътува хиляди километри до мечтаната дестинация Индия - да разкрие нейната красота и магнетизъм в кадрите.

"Когато написах песента, знаех, че тя заслужава по-специален клип. Посланията, които носи текстът на парчето, ме отведоха мислено до места, където хората живеят семпло, но щастливо. Отдавна исках да посетя Индия и затова когато Башмоушън и екипът на "Монте" се навиха да се включат в това предизвикателство, скочихме директно в организацията", разказва Влади за приключенското решение да отиде на другия край на света заради "Огън".

"Истината е, че каквото и да си представяш, каквото и да си чел, то е нищо в сравнение с това, до което се докосваш в тази необикновена страна. Тя притежава магнетизъм и енергия, които те карат да се чувстваш щастлив. Там хората са усмихнати, научили са се да живеят с това, което имат, и да правят всеки момент щастлив. Индийското ми пътешествие запали в мен пламък, който още гори и ме зарежда. Нямам търпение чрез "Огън" да предам енергията си на всички, които ще я чуят за първи път на живо на двамата ми поредни концерта на 27 и 28 ноември в зала 1 на НДК", споделя Графа.

От лейбъла "Монте Мюзик" споделят, че организацията на снимки в страна като Индия е била неповторим опит – от издаването на визи, до това, което се случва на място. Благодарение на "Намасте България" от музикалната компания се свързват с боливудския продуцент Рохит Кхайтан, който заедно с екипа си от Glamour Stuck Production се заемат с подготовка на локации, кастинг и цялостната логистика. Задачата е трудна, защото Графа и Башмоушън са решени да отидат до далечни села, да снимат обикновени хора и да разкрият Индия отвъд нейния туристически образ. Международният екип пътува над 5 000 километра вътрешни полети, за да снима в Мумбай, Джайпур, синия град Джодпур и др.

Предстоящите в НДК концерти ще бъдат различни от миналогодишните, завършили славно в столичната зала "Арена Армеец". В настоящата му селекция са както много от неговите хитове, така и песни, непредставени в арената. Сред тях са "Седемте езера", Изкуствен елемент", "Надежда" и "Квартални джентълмени". В сетлиста е и кавър на парчето "Идваш към мен", композирано от Графа за Мария Илиева.

Снимка: Надя Сивкова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички