Голям концерт в памет на Крис Корнел


Голям концерт в памет на Крис Корнел

2633

Голям концерт в памет на Крис Корнел с участието на Саундгардън, Металика, Фу Файтърс, Райън Адамс и други предстои в лосанджелиската зала The Forum на 16 януари.

Приходите от събитието "I Am Тhe Highway: A Tribute Тo Chris Cornell ще отидат в полза на  Фондацията за изследване и лечение на рядкото заболяване епидермолизис булоза.

На сцената ще излязат и колегите на Корнел от Temple Of The Dog и Audioslave. Водещ ще бъде Джими Кимел.

Междувременно Кристофър, синът на Корнел, взе участие във видеото към парчето "When Bad Does Good", режисирано от Кевин Кърслейк. "Този клип изразява баща ми и изкуството, създадено от него през целия му живот. Както и какво означаваше музиката му преди и какво означава тя сега - не само за мен и моето семейство, но за целия Сиатъл и неговите фенове", казва Кристофър.

"When Bad Does Good" е от архивите на певеца и бе издадена година след трагичната му кончина. Предстои появата на албум, който носи неговото име с 17 песни, както и бокс-сет с 4 диска, обхващащи кариерата му като солов изпълнител и като фронтмен на Аудиослейв и Темпъл Ъф Дъ Дог, информира "Контактмюзик".

Знаковият музикант ни напусна на 52 години на 17 май 2017 година.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички