Американските легенди Skid Row забиват в София през юни


Американските легенди Skid Row забиват в София през юни

3602

Легендарната американска хард рок група Skid Row ще свири в София на 7 юни.
 За рок-ен-рола няма възраст. Някои артисти минават теста на времето успешно, други отпадат от стремглавата надпревара с него, опитвайки се да останат завинаги млади. Рок е като влак на ужасите – ако не си достатъчно корав за тази игра, отпадаш. Е, американците Skid Row оцеляха и вече над 30 години са сред фаворитите на хард рок и глем метъл последователите по цял свят, без да им се налага да делят любовта на феновете с други лидери в жанра като Mötley Crüe и Poison. В истиността на това твърдение ще може да се убеди и публиката в София на 7 юни. Тогава ветeраните ще гостуват в страната ни за първи път с концерт в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. 
Докато някои се окичиха с награди "Грами", за Skid Row остана признанието на публиката, която чрез гласуване на American Music Awards определи бандата като Favorite Heavy Metal/Hard Rock New Artist само година след като излезе нейният дебютен едноименен албум "Skid Row" (Atlantic Records, 1989). Именно от това издание са брилянтните композиции "18 Аnd Life", "Youth Gone Wild", "I Remember You" - дело на басиста на групата Rachel Bolan и китариста "Dave The Snake" Sabo, които са и основните фигури в Skid Row. Те пристигат за шоуто у нас заедно с още един оригинален член от състава от 80-те - Scotti Hill на китарите и присъединилите се в по-ново време барабанист Rob Hammersmith и харизматичния бивш фронтмен на DragonForce ZP Theart на вокалите. С последния предстои да излезе и третият диск от трилогията "United World Rebellion" със заглавие "United World Rebellion: Chapter Three", чиято премиера се очаква догодина. Рокаджиите от Ню Джърси не са празноглавите рошави герои на тийнейджърките, както повърхностно би ги определила свадливата ви съседка. Skid Row са сериозни творци, получили признание в жестокия свят на шоубизнеса със сингли в "Топ 10", със златни и мултиплатинени продажби на албуми и с първо място за албум в класацията на Billboard. Достатъчно фактология. Те са родени за рок-ен-рол. Ела и се убеди лично, приканиха организаторите от EventEase.
Билети:"Ранно пиле" на цени от 45/50 лв. (без включена такса за издаване) може да намерите само и единствено в магазин "Яко" (ул. "Граф Игнатиев" 43) до края на декември. Същевременно онлайн пропуски на цени от 55 лв/60 лв. (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) директно и само на следния адрес или на tickets.paysera.com (нужно е да изпишете името Skid Row в полето за търсене на събитието в системата). За въпроси и проблеми, свързани със закупуването на билети, може да позвъните и на телефон: 0886333367.  Събитието може да следите и във Фейсбук тук

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички