Михаела Филева треньор в новия сезон на Гласът на България


Михаела Филева треньор в новия сезон на Гласът на България

3605

Както MySound.bg вече писа, една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални таланти – Михаела Филева, ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на "Гласът на България" по bTV през пролетта.

Двайсет и седемгодишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от емблематичните червени столове в търсене на най-добрия глас на България редом до любимите на цялата страна треньори – музикантът и продуцент Владимир АмповГрафа, рок легендата Иван Лечев и поп-фолк певицата Камелия.

"Присъединяването на успешен млад изпълнител като Михаела Филева към звездите на "Гласът на България" е естествено продължение на поредицата от успехи и еуфория, които предизвикаха последните издания на шоуто. Тя ще придаде нова динамика в треньорския състав и ще направи битката за таланти още по-оспорвана и забавна", коментира Ангелина Белчева, мениджър "Локални продукции" на bTV и продуцент на "Гласът на България".

"Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената на "Гласът на България" и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите", коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за "БГ изпълнителка на годината" Михаела Филева благодари на bTV за възможността да бъде треньор и сподели вълнението си за новата роля. "Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях "от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите  и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени", добави изпълнителката, определяна като една от най-позитивните личности на музикалната сцена у нас, следвана от стотици хиляди фенове в социалните мрежи и с милиони гледания в YouTube.

Новият сезон на "Гласът на България" ще предложи на зрителите на bTV и нова порция завладяващи гласове и вълнуващи лични истории, които ще бъдат следени отблизо от водещите – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. Промени в регламента и спиращи дъха нови елементи във всеки един етап от шоуто ще превърнат надпреварата за наградата от 50 000 лева и титлата "Глас на България" 2019 още по-оспорвана и ще държат певците и треньорите в напрежение до самия край, уверяват продуцентите на надпреварата. Неповторимите гласове, атрактивните дуо- и трио формации, както и оригиналните аранжименти на български и световни хитове, които предаването предложи на зрителите на bTV през последните няколко сезона, превърнаха шоуто в най-гледаното музикално риалити у нас. Петото издание привлече близо половината от цялата зрителска аудитория предмалкия екран, или средно 1,2 милиона зрители. Над 3 500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги за шести сезон, като най-добрите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на "кастингите на тъмно".
 
Михаела Филева е сред най-популярните и награждавани млади изпълнители на българската музикална сцена. Тя е на 27 г. от Велико Търново, където на 6 години прави и първите си музикални стъпки. През 2012 г. издава дебютния си сингъл "Когато ти трябвам" като част от лейбъла "Монте Мюзик". Следват серия от сингли с видеоклипове, оглавяващи родните чартове, сред които "Опасно близки", "Приливи и отливи", "И аз съм тук", "Инкогнито". Не закъсняват и редица престижни награди, сред които "Най-добра жена изпълнител"  за 2013, 2014, 2015 и 2016 г., "Дебют", "Най-добър текст", "Жена на годината", "Най-добър БГ албум" и други.

Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които в кариерата си са записали колаборации с популярни музиканти от различни жанрове, както и участия в различни класически концерти. За 7 години в музикалния бизнес певицата има два самостоятелни албума - "Инкогнито", отличен с наградата "БГ албум на годината", и "Нова страница", който освен 18-те парчета съдържа и специална акустична част.

Вокалистката е и сред най-обичаните и популярни артисти в социалните мрежи, като видеоклиповете ѝ събират милиони гледания в YouTube.

Активно участва в благотворителни кампании, най-често насочени към деца и образование, вълнува се от математически науки и танци, има сключени рекламни договори с големи световни марки.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички