Любо Киров с голям концерт в зала 1 на НДК


Любо Киров с голям концерт в зала 1 на НДК

3965

Както е MySound.bg съобщи, "Както преди" е заглавието на новия албум на Любо КировАктуалният  диск, влючващ хитовете "Още от теб" и "Летим", ще бъде представен на сцената в зала 1 на НДК от 20.00 часа на 28 февруари.
Любо Киров притежава един от най-красивите гласове в съвременната българска музика и ще се качи на сцената с невероятните музиканти Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2 бас), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).
Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител и музика, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика печели най-ценната награда - признанието и любовта на публиката.
Всичко това дава на Любо Киров статут на истински Артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта. Билети - в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на eventim.bg   Събитието във Фейсбук тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички