Новият албум на Sevi излиза през март


Новият албум на Sevi излиза през март

3533

"Follow Me" се нарича третият студиен албум на Sevi, чиято премиера предстои в Sofia Live Club от 22.00 ч. на 9 март.

Винаги интересните и провокативни музиканти подготвят специално шоу, с което ще представят новите си 11 композиции. Сред звездните имена, участвали в диска, са Thomas Vikström – вокалист на Therion, китаристката на Evanescence - Jen Majura и мултиинструменталистката Alexandra Zerner, с която българите са работили по записите и аранжиментите на целия проект. Миксът и мастерингът отново са дело на италианеца Marco Barusso.

"Follow Me" излиза две години след силния втори албум на Светлана Близнакова и Ко. "The Battle Never Ends". Новият материал бе артистично огласен от пробивните видеосингли "The Call", постапокалиптичното парче "Am I Alive?" и чувствената балада "Broken Wings", която излезе през декември. Те за пореден път доказаха, че групата може да устои на променящата се музикална картина. Съвсем в този дух, изненадите в задаващия се албум "Follow Me" са повече от очаквани.

Веднага след концерта в София актуалната банда тръгва на голямо национално турне с дати в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Стара Загора и други.

Билетите за премиерата в Sofia Live Club се продават на цена от 10 лева в касите на Eventim.bg, на място пропуските ще струват по 15 лева.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/401765703727524

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички