Music Jam отваря врати с четири зашеметяващи събития


Music Jam отваря врати с четири зашеметяващи събития

3635

Най-после... Наистина... Няма шега...  След попроточило се непланирано конструктивно-творческо отлагане, след философско преглъщане на всички шеги по наш адрес, немислимото е вече е факт! Клуб Music Jam отваря врати - и то с гръмотевичен трясък. Не едно и две, а цели четири шоута, при това - в поредни дни - ще изпробват здравината на сцената, ефектите на осветлението и суперекрана, сръчността на бармани и персонал и най-вече - ентусиазма на феновете, които засипваха е-пощата ни с питания в последните седмици. Уникална клубна атмосфера В уютната, дискретна атмосфера на клуб Music Jam – при перфектна видимост към сцената от всички места и безупречна акустика – музикалното изживяване ще добие ново измерение за българските фенове и гостите ни от чужбина. Независимо от жанра, стила и изпълнителя. Комфортът на клуба и добре балансираното меню ще правят всяка вечер незабравима за тези меломани, които успеят да се сдобият с билети. Редно е да уточним, че броят на местата ще варира в зависимост от жанра и конфигурацията на основното пространство. За сепаретата на VIP-балкона наистина трябва да направите резервация навреме.
 Най-разнообразен репертоар  Още от първата си седмица клубът потвърждава заявката да бъде отворен за всички жанрове и стилове, да предлага максимално разнообразна програма - от рок, метъл и блус, до техно, денс, поп, стендъп комеди и каквото можете да се сетите - стига да е свежо, готино и никой да не скучае. Opening Week програма27 март, сряда: Kazka28 март, четвъртък: The Correspondents29 март, петък: Udo30 март, събота: We Love The 90-ies: Whigfield
Билети - от мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg или в офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба. За резервации:
 тел: +359  899 333 344

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички