Булевард Витоша става отново танцувална сцена


Булевард Витоша става отново танцувална сцена

2635

Латино хореографът Памбос Агапиу ще пренесе отново карнавалния дух на Венеция в София тази събота, 9 март.

Стотици парадно облечени латино танцьори ще превземат центъра на столицата в приказни костюми на популярни анимационни герои, феи, магьосници, чудовища и мистични същества.

Латино стрийт събитието стартира на булевард "Витоша" 32 (пред магазин Bitsiani) точно в 19.00 часа с открити уроци по салса, бачата и меренге, водени от Памбос Агапиу и колоритните танцьори от Pambos Dancing Center. Няколко часа безгрижие, коктейл от емоции и веселие очакват посетителите, които ще имат възможност да обогатят танцовите си умения, докато се забавляват.

"Подобно на големите карнавали по света като тези във Венеция, Ница, Кьолн, Никозия, Рио де Жанейро, нашата идея е да извадим хората от ежедневието и да ги накараме да се отпуснат и веселят. Ще подаряваме усмивки и добро настроение. Вярвам, че отново ще възродим традицията на пролетния Латино карнавал в София", обещава латино гуруто.

След няколко часа горещи улични танци, купонът ще се премести в залата на Pambos Dancing Center, където ще продължи до сутринта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички