Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

На металиада с Evergrey и Bloodred Hourglass


На металиада с Evergrey и Bloodred Hourglass

3207

BGTSC представя: концерт на Evergrey в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 14 април. Създадена в Гьотеборг през 1995 година, шведската група вече четвърт век е сред любимите на фенове на прогресив и пауър метъла. Противно на очакванията, произхождащите от люлката на мелодичния шведски дет метъл –музикантите представят мрачен, атмосферичен прогресив метъл. В пренаситената с клонинги сцена, Evergrey се отличава с уникалното си звучене, дължащо се в голяма степен на специфичния глас и композиторски талант на Том Енглунд (вокал и китара), съосновал формацията заедно с китариста Дан Бронел. Квинтетът (на снимката) пристига  на въоръжение не само с най-важното от кариерата си дотук, но и със своя актуален албум "The Atlantic", чиято премиера се състоя през януари. Дискът е последна част от трилогията и продължение на концептуалните проекти "Hymns For The Broken" (2014) и "The Storm Within" (2016). Гости на събитието ще са финландската мелодична дет метъл банда Bloodred Hourglass (BRHG), румънско-шведският състав Crossing Eternity и италианците Genus Orden Dei, или накратко GOD.   Членовете на Crossing Eternity са делили сцена с Uriah Heep, Scorpions, Larry Coryell, Blood, Sweat Аnd Tears и др. Новият им албум "The Rising World" смесва елементи от модерен метъл с леки препратки към рок музиката от 70-те.
 В GOD са рокаджии, завършили най-добрите музикални академии в Италия. Четиримата обикалят страната си, а и цяла Европа, откривайки концерти  за групи като Hell, Dark Tranquillity и Suffocation от 2017-а досега.
Билети по 40 лв. - в мрежата на "Ивентим", а някои от местата,  на които могат да бъдат намерени, бензиностанции OMV , Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и  Пловдив – билетна каса пред общината.
В случай на останали пропуски, в деня на събитието и на място цената на входа ще е 50 лева. *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни тук***Гардероб - пътване за употреба тук
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички