Папи Ханс става Дейвид Ковърдейл в Като две капки вода


Папи Ханс става Дейвид Ковърдейл в Като две капки вода

2205

"С образа на Дара (Dara) бях на ръба на възможностите си да приличам и да пея като жена. Най-голямото предизвикателство в това парче е да дишаш докато пееш, което е почти невъзможно. За Миро притеснението беше голямо, защото беше първият ми образ в шоуто", разказа Константин Трендафилов в "Събуди се". С чувство за хумор певецът добави, че е използвал едни и същи обувки в преобразяването на Дара и Миро, но ролята на бившата му половинка в "Като две капки вода" е изисквала изключителна динамика на сцената.

"За новия ми образ мога да кажа, че е емблематичен, без такива "чупки" на сцената. Когато зрителите ме видят, вероятно ще си кажат: "край, този път го убиха", заяви Папи Ханс (Papi Hans), когото зрителите ще видят като Дейвид Ковърдейл - вокалиста на Whitesnake по NOVA от 20.00 ч. тази вечер. За новата си песен писателят и артист сподели, че е посветена на любов от разстояние, която го е вдъхновила за създаването на "Твой".
 
Мария Илиева ще потърси своя герой с песента "Hero" и образа на Марая Кери, а Петя Буюклиева ще донесе кубинско слънце с "Havana" и Camilla Cabello. Стефан Илчев ще се появи с първи мъжки образ с емблематичния тандем на Modern Talking. Дичо ще трябва да преодолее всички разлики в музикалния стил с образа на Сашо Роман, а Милко Калайджиев ще върне публиката в златните години на диското с Boney M. Tита (Tita) ще се докосне до цяла епоха от българската музикална сцена като Паша Христова, а Деси Добрева ще покаже движенията от запомнящия се стил на Джанет Джексън.

Предаването във Фейсбук е тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички