Клуб Music Jam зарежда сериозно програмата си в аванс


Клуб Music Jam зарежда сериозно програмата си в аванс

3826

Клуб Music Jam добавя нови събития в афиша си, без да изневерява на обещаното разнообразие от стилове и жанрове.  "Ще се стараем да обявяваме бъдещите шоута колкото се може по-рано - поясниха от мениджмънта на клуба - защото хората имат нужда да планират в аванс кога, с кого и къде искат да отидат, да чуят, да видят. Вярваме, че всички, които вече са били поне на един концерт при нас, знаят какво могат да очакват като сцена, озвучаване, атмосфера и обслужване. Останалото е... личната магия на всеки артист."  И така, новите потвърдени артисти и дати, както следва: 18 април, четвъртък Basska - може би най-интересната банда в съседна Румъния, която вече е позната на феновете от Hills Of Rock 2017. Веселo и експлозивнo съчетание от дъб, рок, ска, реге и хип-хоп, което не оставя публиката безучастна дори за минута.
 Както и преди, съпорт на гостите ще осигури нашата група Toy Letters, която също съчетава ска, пънк, реге, фънк, хип хоп и балкански ритми. През 2018 г. софиянци пуснаха и дебютен албум. Toy Letters е в състав: Иван Шамандуров a.k.a Джони (вокали), Юри Иванов (барабани), Рафи Ховсепян (китара), Орлин Браняков (бас/вокали), Емил Николов (саксофон) и Слав Лазаров (тромпет/вокали)
25 април, четвъртъкСедмица по-късно, клубът ще предложи едно рядко интересно шоу, озаглавено "The Giants Оf Hard & Heavy", в което ще съчетаят сили ветеран-диджеите Арго МС и легендата Данчо Стълбицата, плюс изпълнение на живо на популярната банда на Николо Коцев Кикимора (на снимката). Възползвайки се от огромния HD екран на клуба, шоуто ще направи креативна смес от звук и видео с  подборка от най-доброто  в класическия хард рок. Диджеите и групата ще се редуват на сцената в няколко серии и обещават любими парчета и доста изненади...
11 май, съботаЗа тази съботна вечер Емо Анчев и неговите Конкурент са подготвили специално, концептуално акустично шоу, което ще създаде уникална атмосфера с помощта на първокласното озвучаване и осветление на клуба.  30 май, четвъртъкJeremy? и Кирил Маричков пък ще покажат как талантливи музиканти, макар и от съвсем различни поколения,  могат заедно да създават на сцената нещо ново, интересно и различно. Специалната им колаборация придобива още по-мащабни измерения точно сега, в годината, в която славният ветеран на българския рок празнува 75-ата си годишнина.
Билети за събитията в Music Jam - от мрежата на "Ивентим", онлайн на www.eventim.bg., в офиса на Sofia Music Enterprises и касата в клуба. За резервации:
 тел: +359  899 333 344

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички