Втора кражба на участник в Гласът на България тази неделя


Втора кражба на участник в Гласът на България тази неделя

3471

Шест дуетни изпълнения ще изправят един срещу друг дванайсет талантливи изпълнители във вторите битки от вокалните двубои в "Гласът на България" в ефира на bTV от 20.00 ч. довечера.  Камелия и Графа ще бъдат поставени два пъти пред труден избор кого да оставят и с кого да се разделят от участниците си. С помощта на гост-менторите си – поп-фолк звездата Деси Слава и поп дивата Мария Илиева, ще подготвят изпълнителите си за битка. Тя ще определи втория трансфер по време на вокалните двубои в Сезон 2019

В най-драматичния за треньорите етап, всеки от тях ще трябва да се раздели с половината си отбор, като четирима отпаднали участници ще получат шанс да продължат, но в друг тим. Във втория епизод от вокалните двубои две млади певици ще вдъхнат нов живот на популярна авторска песен на Графа, а Камелия ще бъде поставена пред дилемата дали да се съобрази със желанието на неин участник да изпълни различна от избраната от нея песен.
С помощта на Орлин Павлов, Михаела Филева ще сблъска вокалната мощ на актриса и професионален готвач, но какво ще натежи в избора ѝ кой от тях да задържи в отбора си, ще стане ясно в неделя вечер. 
Рок енергия ще разтърси сцената в последната битка от епизода. Талантите от отбора на Иван Лечев ще получат подкрепата на Стефан Вълдобрев, за да се подготвят за изпълнение, достойно за финал. Един от тях изненадващо ще изгуби гласа си по време на репетициите.  Но представянето му на сцената ще накара Лечев да признае, че решението му този път е подобно на това да избираш между лявата и дясната си ръка. 


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички