Втора кражба на участник в Гласът на България тази неделя


Втора кражба на участник в Гласът на България тази неделя

1980

Шест дуетни изпълнения ще изправят един срещу друг дванайсет талантливи изпълнители във вторите битки от вокалните двубои в "Гласът на България" в ефира на bTV от 20.00 ч. довечера.  Камелия и Графа ще бъдат поставени два пъти пред труден избор кого да оставят и с кого да се разделят от участниците си. С помощта на гост-менторите си – поп-фолк звездата Деси Слава и поп дивата Мария Илиева, ще подготвят изпълнителите си за битка. Тя ще определи втория трансфер по време на вокалните двубои в Сезон 2019

В най-драматичния за треньорите етап, всеки от тях ще трябва да се раздели с половината си отбор, като четирима отпаднали участници ще получат шанс да продължат, но в друг тим. Във втория епизод от вокалните двубои две млади певици ще вдъхнат нов живот на популярна авторска песен на Графа, а Камелия ще бъде поставена пред дилемата дали да се съобрази със желанието на неин участник да изпълни различна от избраната от нея песен.
С помощта на Орлин Павлов, Михаела Филева ще сблъска вокалната мощ на актриса и професионален готвач, но какво ще натежи в избора ѝ кой от тях да задържи в отбора си, ще стане ясно в неделя вечер. 
Рок енергия ще разтърси сцената в последната битка от епизода. Талантите от отбора на Иван Лечев ще получат подкрепата на Стефан Вълдобрев, за да се подготвят за изпълнение, достойно за финал. Един от тях изненадващо ще изгуби гласа си по време на репетициите.  Но представянето му на сцената ще накара Лечев да признае, че решението му този път е подобно на това да избираш между лявата и дясната си ръка. 


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички