Спечели книгата Всички обичат Сиатъл


Спечели книгата Всички обичат Сиатъл

3540

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението за съвместната ни игра този път е на Петър Хераков, писател, журналист и отявлен меломан, на когото дължим появата на "Всички обичат Сиатъл" ("Everybody Loves Our Town") (изд. "Симолини"), първата книга изцяло за гръндж направлението, преведена на български. Както е известно, Марк Ярм е автор на увлекателното четиво.

Един от вас получава уникалния шанс да се сдобие с екземпляр от луксозната творба, чийто тираж е изчерпан. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:
 
Откъде идва името на митичния лейбъл Sub Pop?

Очакваме на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Seattle

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 01.00 ч. на 8 май, сряда.

Успех на всички!*

"Марк Ярм е създал Евангелието на грънджа. Четиво, съживяващо белезите по тези от нас, които все още имат замъглени спомени от онази ера", възторгва се знаменитият американски журналист, писател и есеист Чък Паланюк.

"Това е книга за грънджа. Дума, която е мразена, но и добре използвана от много хора от Сиатъл. Ще прочетете думите на над 250 музиканти, продуценти, мениджъри, директори на звукозаписни компании, журналисти, публицисти, собственици на клубове и роудита. Хора, които са участници и свидетели в забележителна епоха в рок-ен-рола. Надявам се, че техните истории – глупави, забавни, дълбоки и шокиращи – ще окажат същото емоционално въздействие върху вас, каквото оказаха върху мен", споделя Марк Ярм.

"Всички обичат Сиатъл" е първата книга за грънджа, която излиза на български. Авторът Марк Ярм (няма нищо общо с Марк Арм от колосите Мъдхъни) отделя три години за интервюта и срещи с всички замесени, за да разкаже цялата история: основаването на банди като Саундгардън и Meлвинс, смъртта на Андрю Ууд, колосалния успех на Nirvana и Pearl Jam, медийният балон, самоубийството на Кърт Кобейн, тъжните последни години на Лейн Стейли и слизането на жанра от голямата сцена. Ярм влага много любов и резултатът е забележителен: истински, интимен и епичен.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички