The Flying Detachment съпорт на А Pale Horse Named Death


The Flying Detachment съпорт на А Pale Horse Named Death

3330

The Flying Detachment ще открият концерта на А Pale Horse Named Death, известиха организаторите ВGTSC. Както MySound.bg вече писа, събитието ще се състои в столичния клуб "Микстейп 5" от 19.00 ч. на 20 октомври и е част от турнето Season Of The Dead Tour 2019, представящо най-доброто от бруклинските легенди.
The Flying Detachment? Трептящ, нажежен въздух, който изкривява формите на света, стоящ от другата му страна. Тежки земни пластове се разместват под краката ви, обзема ви чувство на неизбежност, но в следващия момент като с магия картината се променя в нощен морски бряг, чийто вълни ритмично повтарят с мелодични гласове "Ела при нас". Правиш крачка напред и вече се намираш напът към звездите, излязъл  от собственото си тяло. Усещаш се лек, безгрижен и най-после успял да вникнеш в смисъла... 
Това са част от емоциите, които бандата (на снимката) умело обрисува посредством изразните средства на тежкия и задвижващ мулти-фейз стоунър рок. Барабани, бас, две китари и два гласа се сливат в музика, която е едновременно тежка и мрачна от една страна, но мелодична и рееща се, от друга. Малко повече от четири години след първото си участие, групата е натрупала километри в това число и заедно с някои от най-известните имена в съвременната стоунър сцена, сред които Truck Fighters и Sasquatch.
В края на 2018 групата издаде дебютния си албум "Eyes In The Stars, Life In The Mud", подкрепен с ударно балканско турне. 
Не пропускайте една от дългочаканите дарк метъл групи за първи път у нас с подкрепата на една от най-впечатляващите родни формации, приканиха организаторите. Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които се продават, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.
*Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни тук.***Гардероб - упътване за употреба тук
The Flying Detachment album:

https://www.youtube.com/watch?v=EM1n_rb5ARw

A Pale Horse Named Death:

https://www.youtube.com/watch?v=KjtM5QJOvRk

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички