Метрополис с двойна доза техно за Коледа


Метрополис с двойна доза техно за Коледа

3340

От където и да го погледнем, декември си остава най-празничния месец от годината.  Настроението се покачва с всеки изминал ден, а с него и желанието да се забавляваме. Прехвърляме набързо наситения със събития календар и погледите ни се спират на едно необичайно явление, което нямаме спомен да ни се е случвало досега. 
Властелините на доброто настроение от "Метрополис" са приготвили не един, а цели два подаръка за Коледа, гарантиращи ни грандиозни изживявания. Първият от тях пристига със скоростта на светлината още на 6 декември, което и дава старт на  празничната ни програма за месеца. Фотон се завръща пред българска публика по-силен от всякога, като споменът за миналогодишното издание все още оставя ярка следа в небосвода на съзнанието ни.
Този път лордът на Бергхайн и Клокуъркс, Бен Клок, е подбрал нови трима артисти, които да се присъединят към него във величествения спектакъл на музикалните картини, танцуващи в синхрон с пълния спектър светлина.
"Интер Експо" център отново ще се преобрази в площадка за излитане към космоса, чийто капитани ще бъдат Марсел Детман, Люк Слейтър и нежната четвъртинка за вечерта Адиел.
За да посрещнем подобаващо Коледа, то само след двуседмично отсъствие, предстои втора доза магично изживяване с "Кристмас Каунтдаун".
Отброяването до 21 декември ни се струва по-дълго от всякога, защото в паметната вечер титаните на техното в България ще обединят сили с двама артисти, превърнали се в истински посланици на българската електронна музика по света. Това са Сет Абаут, зад които седят култовите Методи Христов и Галя
За да бъде празникът пълен, към грандиозния микс добавяме и Джон Дигуийд, който след двугодишно отсъствие, ще се превъплъти в ролята на Дядо Коледа. Казваме си, че явно сме били доста послушни тази година и със замах си резервираме два "ранни подаръка" за Коледа.
Вие може да последвате примера ни, защото билетите и за двете събития са вече в продажба в мрежите на "Ивентим", "Изипей", както и онлайн тук.  

Вива ла Техно!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички