Irfan с преиздадени албуми и зимен концерт у нас


Irfan с преиздадени албуми и зимен концерт у нас

3250

Уърлд ембиънт формацията Irfan приключва поредното си европейско турне с концерт в София.  Групата наскоро се завърна от обиколката си, наречена Beyond, която ги заведе в редица градове в Германия и Холандия тази есен и ще завърши активния си сезон с концерт отново в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 3 декември.
Колоритните музиканти са на сцена от близо 20 години, а емблематичната им палитра съчетава влияния от Балканите, Персия, Близкия Изток, северна Африка и средновековна Европа. Автентичното им звучене ги нареди сред любимите групи на почитателите на уърлд, етно и ембиънт музиката. Сега Irfan представя новите издания на отдавна изчерпаните като тираж първи два албума "Irfan" (2003) и "Seraphim" (2007). Това е специален жест както към новите фенове на групата, така и към тези, които я следят отдавна, но не са успели да се сдобият с копия от нейните ранни издания.
Преизданията са с нов, ремастериран звук, дело на продуцента и инструменталист Кристофер Юул от неофолк магьосниците Heilung. И двата диска са с нов артуърк, създаден специално за тези издания. И двата албума ще могат да бъдат закупени само на концертите.
Вратите на Sofia Live Club на 3 декември ще бъдат отворени в 20.00 ч.  Билети по 12 лева се продават в мрежата на Eventim, а в деня на събитието могат да бъдат купени на входа на клуба по 15 лева.
Билети - в мрежата на "Ивентим".  Събитието във Фейсбук може да следите тук. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички