Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Гарванът e големият победител в Маскираният певец


Гарванът e големият победител в Маскираният певец

3792

Първият сезон на мистериозното шоу "Маскираният певец" приключи с грандиозен финал в ефира на Nova през уикенда.

Вотът на зрителите отреди на Гарвана победата в шоуто. Певицата Михаела Маринова успя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели тринайсет епизода - не само от верните фенове на предаването, но и от изтъкнатите детективи, които внимателно следяха всяка улика и изпълнение на участниците.

На второ място, на метри от финала, остана Жана Бергендорф, която се криеше под маската на Розата. На почетната стълбица се нареди и Маги Джанаварова, която си отвоюва трето място с образа на Пчелата.

Михаела Маринова (на снимката) не скри радостта си от победата и сподели развълнувано: "Благодаря на всички за тази емоция. Зрителите в студиото са толкова зареждащи - пълните ми душата. Гарванът е много благодарен и щастлив. Всеки път се убеждавам, че екипът на това предаване са изключителни професионалисти и искрено им благодаря за всичко. Благодаря за вярата и поканата да участвам. Искам да използвам случая да се извиня на всички мои близки, които се налагаше толкова време да лъжа". "Но имах добро оправдание – в момента записвам моя първи албум и всеки път им казвах, че отивам да записвам някоя нова песен за него", сподели талантливата певица, която стана победител във формата "Като две капки вода" през 2017 година, взе участие и в третия сезон на риалитито X Factor.

"За мен само фактът, че съм тук на тази сцена значи, че съм победител. Много благодаря на продуцентите за поканата – за мен беше едно прекрасно и истинско преживяване. Много беше готино да си под тази маска, свикваш с нея. Признавам, че беше изключително трудно да крия своето участие, най-вече от сина ми", коментира заелата второ място Жана Бергендорф. Както MySound.bg писа, тя започна своята музикална кариера на сцената в X Factor, печелейки втория сезон на предаването.

Първата свалила маската на финала и заела трето място - Маги Джанаварова, сподели: "Много се вълнувам. Благодаря на всички хора, които ме подкрепяха. Благодаря на продуцентите, че ме поканиха да бъда част от това шоу. И разбира се на всички асистенти, които ни помагаха в това начинание. "Маскираният певец" ми даде огромно вълнение, от което имах нужда точно сега". "За мен победата не е най-важното. Важно е, че съм тук, че обожавам костюма си. Маската ми се запотяваше и трудно виждах през нея, но съм страшно щастлива, че бях част от това шоу", сподели Джанаварова, чиято кариера стартира след победа в третото издание на "Мюзик Айдъл", а днес е самопродуциращ се артист с един самостоятелен албум.
 
Повече за участието на Михаела Маринова зрителите ще научат в понеделник, 9 декември, когато тя ще бъде ексклузивен гост в "Здравей, България".

Само ден след това, на 10 декември, Аделина Радева и Виктор Николаев ще посрещнат в студиото на сутрешния блок на Nova Маги Джанаварова и Жана Бергендорф.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички