Васко Катинчаров в компанията на Geoff Tate и Hed Pe


Васко Катинчаров в компанията на Geoff Tate и Hed Pe

1529

Премиера на новите клипове на Sabaton, Death Angel, A Day to Remember и Opeth. предстои в поредното предаване на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 15 декември.
Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Geoff Tate (eкс-Queensryche) (вдясно на снимката) и ще си припомним какви истории разказaха Hed P.E. за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Foreigner и репортаж от испанския фестивал Download Madrid
Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно cъс Slayer, Sons Оf Apollo ще правят кавър на Aerosmith, класическото парче ще бъде нa Soul Asylum, в Exotic ще бъдат представени Dexcore, a в рубриката Live Archive ще си припомним кадри от гостуването на Scorpions в България през 2010 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Marko Hietala, Tony Kakko, Operation: Mindcrime и Hyperborea също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.
"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.  За повече информация посетете Фейсбук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички