359 Hip-Hop Awards 2020: номинации за Топ 5 във всички категории


359 Hip-Hop Awards 2020: номинации за Топ 5 във всички категории

2147

Организаторите на 359 Hip-Hop Awards 2020 обявиха номинациите за Топ 5 във всички категории.

Феновете могат да гласуват за своите фаворити в сайта на 359awards.com. Топ 5 на номинираните в различните категории може да видите тук. Номинираните в 8-те годишни хип-хоп награди са селектирани на база официалната годишна класация БГ Топ 10 в най-големия сайт за хип-хоп култура у нас www.359hiphop.com. Тази година няма да има есемес гласуване и всички фенове могат да гласуват за своите любими артисти или проекти напълно безплатно в сайта.

Правила за онлайн гласуване на 359 Hip-Hop Awards 2020

За вота онлайн:

В категория "Гласуване" в официалния сайт на събитието www.359awards.com са публикувани в Топ 5 онлайн формата за гласуване на всеки артист или проект. Само за категория ар-ен-би артист/група са 6 номинации, защото е сборна категория от мъже, жени и групи. Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP-адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP- адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично. Може да гласувате през официалния сайт на наградите – www.359awards.com чрез бутон Гласуване

Онлайн гласуването ще затвори в 00.00 часа на 2 февруари. Целият екип на 359 пожелава успех на номинираните артисти и ви очаква на гала церемонията по връчване на 8-те годишни хип-хоп награди в зала EFE Hotel Marinela от 20.00 часа на 6 февруари.

Водещи на церемонията са победителят във ВИП Брадър Wosh MC и Yoko от The Тop Stoppers, които също ще забият на сцената на наградите. С ексклузивни изпълнения ще се изявят  шесткратният носител на титлата "Рапър на годината" 100 Kila, както и Ицо Хазарта и Homelesz, бат Венци и много други.

Ицо Хазарта тази година е с цели 5 номинации в различни категории, предстои да разберем дали с Homelesz имат човек и в 359 Awards...

Следете всичко на 359awards.com, 359hiphop.com, Фейсбук и Инстаграм.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички