Bullet For My Valentine и Billy Milano в едър план по Фрактура


Bullet For My Valentine и Billy Milano в едър план по Фрактура

1600

Премиера на новите клипове на Stone Temple Pilots, Black Star Riders, Me Аnd That Man и Suicide Silence предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 9 февруари.
Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Billy Milano (S.O.D./M.O.D.) (вляво на снимката) и ще си припомним какви истории разказaха Bullet For My Valentine за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на The Cure и репортаж от немския фестивал Wacken Open Air. 
Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Metallica, Through Fire ще правят кавър на Roxette, класическото парче песен ще бъде нa Radiohead, в Exotic ще бъдат представени Mamireta, a в рубриката Live Archive ще си припомним архивни кадри от гостуването на Nile в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на ZZ Top, 1349, Stitched Up Heart, Velian, Sons Оf Silver, Green Day и Lacrimas Profundere също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.
"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение всеки петък от 00.30 ч.   Още - на: www.facebook.com/"Фрактурa"

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички