Над 1000 ентусиазирани столичани танцуваха бачата на Витошка


Над 1000 ентусиазирани столичани танцуваха бачата на Витошка

1937

Стотици софиянци се стекоха в центъра на столицата в съботния следобед, за да танцуват бачата.

В събитието се включиха над 1 000 жители и гости на София, които 3 часа танцуваха латино на пешеходната зона на булевард "Витоша". Специален гост на феста "Стрийт Бачата" беше гръцката латинозвезда Mr. Bachata, който пя на живо за всички ентусиазирани танцьори.

За поредна година латино хореографът Памбос Агапиу организира масови латино танци в центъра на столицата. През най-романтичния уикенд от годината стотици двойки танцуваха на улицата, празнувайки любовта и живота. Усмихнатите танцьори от Pambos Dancing Center подариха на посетителите няколко часа флуидна латино музика, чувствени танци и коктейл от емоции.

Стрийт фестовете по танци са чудесна възможност да обогатите танцовите си умения и реално да научите нови танци, докато се забавлявате. Не е нужно да знаете стъпките предварително. Движенията в латино са лесни и може веднага да ги танцувате, припомнят от екипа на неуморния кипърец.

Бачата е определян като един най-романтичните и интимни стилове социални танци на латино сцената. Музиката на бачата обикновено разказва за любов. Танцът води началото си от Доминиканската република, възниква през от 50-те години на 20 век. Съчетава европейските музикални елементи с афро-карибските ритми и може да бъде разпозната най-лесно по характерния инструментал на акустична китара.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички