Артери и Джая Дъ Кет с два концерта в България


Артери и Джая Дъ Кет с два концерта в България

5547

Станаха ясни подробностите около концертите на култовите Артери в България.  Българските музиканти, които се подвизават в Холандия и не са правили концерт в родината си от три години, се завръщат за шоу в София.

То ще се състои на 18 май, а към веселието ще се присъединят и американските ска/пънк музиканти от Джая Дъ Кет, сърбите Тий Брейк, Уикеда, Кроуфиш и Ла Мучедумбре.

Концертът ще бъде шеста част от поредицата Credit Тo Тhe Nation Live" и ще се проведе в парти център "4-ти км".

Началото е обявено за 19 часа, а вратите ще бъдат отворени час по-рано.

Билетите вече са пуснати в системата на Ticketstream.bg, като цената им на предварителна продажба е 15 лева, а в деня на концерта - 20.
Капацитетът на залата е около 1 000 души, а в деня на събитието организаторите предвиждат повече осветление и по-висока и добре оборудвана сцена в нея.

Ден по-рано, на 17 Май, част от групите ще атакуват Пловдив.

Клуб "Строежа", съвместно с пловдивските клубове "Пъзела" и "Петното", организират мощна концертна вечер, в която пет банди ще свирят и на сцените на двете заведения.

Първо Артери, Кроуфиш и пловдивчаните Колапсо ще забият от 19 часа в "Пъзела", а веднага след края на техния концерт ще стартира друг - в 22:30 на Джая Дъ Кет и Ментъл Аркитектс в клуб "Петното".

Билетите и за двата лайфа са с цени от 8 лева и могат да се закупят отново предварително чрез Ticketstream.bg, както и в самите клубове в Пловдив.

Цената им в деня на концертите ще остане същата, но с оглед капацитета на залите (100-150 души) се препоръчва феновете да си купят ценни хартийки по-рано.

Тези, които притежават такъв, ще бъдат с предимство при влизането си.

Група Артери е създадена през 1989 в Поморие от Янко Бреков. От няколко години музикантите живеят и работят извън България.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички