И Hills Of Rock отложен за 2021 година


И Hills Of Rock отложен за 2021 година

1791

Култoвият фестивал Hills Оf Rock се отлага за 2021 година, известиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както MySound.bg нееднократно писа, четвъртото издание на мегасъбитието бе обявено на Гребната база в Пловдив на 24, 25 и 26 юли.

Ето какво гласи официалното изявление на организаторите:

Уважаеми фенове,

През последните два месеца получихме десетки съобщения, показващи вашето вълнение, както и редица въпроси, свързани с тазгодишното издание на Hills Оf Rock. Работихме усърдно, за да направим този фестивал реалност, и сме благодарни за цялата загриженост, която всички вие показахте.Обещахме ви, че при каквото и да е развитие на ситуацията, ще ви информираме. Въпреки множеството неизвестни, с които се борим, бихме искали да споделим това, което ни е известно към момента.

Усложнената международна обстановка, свързана с COVID-19, и ограниченията на Заповед № РД-01-256/11.05.2020 г. за провеждане на културни събития на открито, с допустима заетост до 30 % от капацитета на мястото, правят осъществяването на фестивала невъзможно през юли 2020 година. Несъмнено здравето е най-висшият актив, който днес ценим повече от всякога.

С огромно съжаление трябва да ви информираме, че тази година вратите на фестивала няма да отворят. Ще ни липсва енергията на хилядите, очакващи с нетърпение появата на любимата си група и очакваме повече от всичко отново да изживеем онази неповторима емоция, която ни кара да настръхнем.

Към момента можем да потвърдим, че всички закупени билети за изданието на Hills Оf Rock 2020 ще важат без презаверка за изданието през 2021 г. След обявяване на новите дати и всички артисти за Hills Оf Rock 2021, тези от вас, които няма да имат възможност да посетят фестивала, ще могат да върнат своите билети в определен период. Искаме да ви помолим за две неща – разбиране и малко търпение, каквито вече неведнъж показахте, за да изясним оставащите въпроси. Екипът на Hills Оf Rock работи усилено по уточняване на конкретните дати за провеждане на фестивала през 2021 година и финализиране на окончателната селекция от артисти.

Бъдете здрави и нека рокът да бъде с вас!

Екипът на Hills Оf Rock

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички