Shinedown, Everlast, Def Leppard и Judas Priest по Фрактура


Shinedown, Everlast, Def Leppard и Judas Priest по Фрактура

1602

Премиера на новите клипове на Asking Alexandria, Behemoth, As I Lay Dying и Grave Digger предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 31 май.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Shinedown (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказa Everlast (House Of Pain) за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Def Leppard и репортаж от немския фестивал Metal Hammer Paradise.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Alice In Chains, BPMD ще правят кавър на Aerosmith, класическото парче ще бъде нa Gary Moore, в Exotic ще бъдат представени Noisemaker, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Judas Priest в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Oceans Оf Slumber, Dave Fenley, Skillet, Magnus Karlsson’s Free Fall, Dead Sara, Gwendydd и Psychosexual също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    За повече информация посетете: www.facebook.com
"Фрактурa

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички