Jess Glynne с песен за Amazon Christmas Originals


Jess Glynne с песен за Amazon Christmas Originals

1552

Jess Glynne сподели красивия кавър на "This Christmas" от Donny Hathaway, записан ексклузивно за Amazon Music.

Емоционалната интерпретация на Jess, включваща печелилите награди "Грами" The Dap-Kings, е продуцирана от Knox Brown и миксирана от Neal Pogue ("Igor" на Tyler The Creator и "Speakboxx" на Outkast).

Слушайте ТУК

Лирик видеото гледайте ТУК

Amazon Music стартира коледния сезон с редица чисто ново коледно съдържание за слушателите, включително нова ексклузивна музика от оглавяващите класации артисти Jess Glynne, Justin Bieber, Mary J. Blige и Carrie Underwood.
 
"Избрах "This Christmas" на Donny Hathaway, защото обичам тона на записа и съм благодарна, че Amazon Music ми дадоха възможността да направя собствена версия за тях. Тази година е тежка и няма съмнение, че Коледа ще бъде трудна за много хора. Музиката е толкова важна, защото ни дава моменти на бягство и мисля, че ободряваща песен е необходима повече от всякога", споделя Jess Glynne за преживяването да запише такава емблематична празнична песен.

Patrick Clifton, директор "Музикa" в Amazon Music в Обединеното кралство казва: "След Топ 40-те Christmas Originals са "I'll Be Home For Christmas" на Katy Perry от 2018 г. и "River" на Ellie Goulding, оглавила класациите миналата година. Наистина сме развълнувани слушателите ни да чуят интерпретацията на Jess Glynne на класиката на Donny Hathaway, както и останалата колекция на Christmas Originals, която ще "свърже" феновете на музиката с някои от любимите им артисти".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички