Виктория призирана от Vision Music Awards


Виктория призирана от Vision Music Awards

1474

Виктория Георгиева беше отличена за своята поредица онлайн концерти от най-големия международен сайт за "Евровизия" Wiwibloggs.

Българката спечели наградата в категория "Best Home Concert" ("Най-добър домашен концерт") в седмото издание на годишните отличия Vision Music Awards. Потребителите на популярния портал Wiwibloggs ѝ отредиха първото място с около 10% от всички получени гласове тази година. Певицата беше призирана в още две графи - "Best Interior Design" ("Най-добър интериорен дизайн") и "Best Quarantine Couture" ("Най-добър стил по време на карантината").

Нашата представителка на "Евровизия" 2020 и 2021 изнесе своя първи онлайн концерт от дома си в София на 28 март 2020-а и се превърна в първия артист от отмененото издание на конкурса, който зарадва публиката с подобно събитие. Тогава тя представи за първи път на живо песента "Tears Getting Sober", с която трябваше да представи България на миналогодишното издание на конкурса.  Вокалистката изпълни и кавъри на едни от най-големите хитове на Дуа Липа, Хари Стайлс и Люис Капалди. Изявата бе гледана в повече от 30 държави, най-много в Испания, Великобритания, Германия и Нидерландия.

Пълен запис на концерта на Виктория - ТУК.

Wiwibloggs е най-посещаваната независима медия за "Евровизия" в света с десетки хиляди последователи. Създаден през 2009 г., сайтът и до днес не спира да отразява всичко ново и актуално около песенната надпревара и участниците в нея. През април 2015 година Wiwibloggs спечели награда за топблог в сферата на изкуствата, културата и развлеченията във Великобритания.

Както MySound.bg нееднократно писа, "Евровизия" 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май, а зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички