MTV завъртя Prison на Fabrizio Parisi и The Editor с Графа


MTV завъртя Prison на Fabrizio Parisi и The Editor с Графа

2474

Продуцентите Fabrizio Parisi и The Editor отправиха ново предизвикателство към музикалните фенове с изненадваща колаборация с Владимир АмповГрафа.

Един от най-утвърдените артисти в България е гост-изпълнител в сингъла "Prison". Няколко дни след неговата премиера у нас, той се нареди сред най-излъчваните песни в националния ефир. Този факт, в комбинация с актуалното поп хаус звучене бяха оценени от Сlub MTV и музикалният телевизионен гигант я включи в плейлистите си за територияте на Европа.

Покорили българския еърплей многократно с траковете си, озвучили Ибиса, както и клубове и радиа от САЩ до Австралия и от Индия до Перу, двигателите на лейбъла за електронна музика Fa & Mi Music, само преди няколко месеца бяха поканени да създадат ремикс на сингъла на Графа "Фалшиви струни". Скоро след това се ражда идея за нов проект, но този път поканата е отправена от Fabrizio Parisi и The Editor към Графа под формата на музикална идея за нов трак. Певецът приема предизвикателството, създава текста с Борис Чеширков и Валентина Александрова и измисля вокалната линия.

"Непрекъснато разширяваме границите си, а с това и изпълнителите, които каним в нашите проекти. Логично, когато създадохме този поп хаус трак да потърсим и поканим някой наистина ярък. А кой би бил по-подходящ от Графа?", казват Fabrizio Parisi и The Editor за партьнорстовото си с Графа, а той допълва – "Хаус музиката е близо до мен, повечето ми песни имат ремикси. "Prison" е първият проект, в който участвам и е мислен изцяло в този стил. От години не бях пял на английски и това се оказа интересно предизвикателство".

Режисьор на стилното видео е Никола Атанасов, а в главната роля е Виктория Ганчева. Компаниите "Монте Мюзик" и Fa & Mi Music са продуценти на "Prison".

Наскоро излезе и клубната версия на "Prison", която стана част от важни платформи за хаус музиката - Beatport, Traxsource и Soundcloud. Тракът влезе и в сетовете на диджеи, известни на световната сцена. От "Монте Мюзик" и Fa & Mi Music съобщават, че са изключително щастливи от успеха на общия им проект и това ги мотивира да продължат усилията си да популяризират българската музика извън пределите на страната.

Сингълът е достъпен в дигиталните музикални магазини на: http://backl.ink/143639382, а клипът - в канала на "Монте Мюзик" в YouTube (http://youtu.be/cswUf2OukbI).
.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички