Виктория представи песните-претендентки за Евровизия 2021


Виктория представи песните-претендентки за Евровизия 2021

811

Виктория Георгиева - Victoria сподели петте песни, влючени в албума ѝ "a little dramatic".

Това са "Imaginary Friend", "Dive Into Unknown", "Phantom Pain", "The Funeral Song", "Growing Up Is Getting Old" и "Ugly Cry", чиято премиера се състоя през ноември.

"Imaginary Friend" е създадена по време на музикална сесия в България. Авторският екип включва Виктория и шведските композитори и продуценти Корнелия Виболс, Ирма Вадштрьом и Оливър Бьорквал. Песента разказва история за силните чувства на несподелена любов, с които всеки се среща поне един път в живота си.

"Всеки от нас се е сблъсквал с нещо подобно в живота си – несподелена любов. Най-важното е да се събереш и да продължиш напред. Всеки заслужава да бъде щастлив и обичан. Вярвам, че любовта от хората около нас ни дава една допълнителна сила, която може да ни позволи да постигнем всичко, за което мечтаем. Затова реших и това да бъде първата песен в албума ми. Смятам, че "Imaginary Friend" е перфектното начало и въведение в света на "a little dramatic", разказва Виктория.

Веднага след последната презентация на парче от "a little dramatic" стартира и специално създадена платформа. Там музикалните фенове от цял свят имат възможност да споделят мнението си за всяка от песните, които могат да представят България на конкурса. Всяко изпратено мнение ще достигне директно до Виктория и ще помогне на нея и екипа ѝ да изберат най-доброто изпълнение, което да представи България.

Както MySound.bg нееднократно писа, "Евровизия" 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май, като българските зрители ще могат да наблюдават шоуто пряко по БНТ 1 от 22.00 часа.

Нашето момиче ще вземе участие във втория полуфинал.

Актуална информация за българското участие в "Евровизия" - на iCard Eurovision Bulgaria и в официалните профили във Facebook, Instagram, Twitter и YouTube.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички