Цвети от Expose със страхотен подарък за 8 март


Цвети от Expose със страхотен подарък за 8 март

570

Една от най-сексапилните блондинки в българския шоубизнес - Цветелина Маринова, бе изненадана със страхотен подарък по случай женския празник.

Цвети от дует Expose получи уникален микрофон, инкрустиран плътно със скъпоценни камъни. Блестящото музикално бижу е напълно функционално и както самата певица се шегува: микрофонът няма търпение скоро да бъде използван на живо участие пред публика.

Всъщност зад тази изненада стои интересна история. Завръзката е по време на участие на Expose в програмата на луксозен хотел в Рибарица (при спазване на всички мерки за сигурност). Сред гостите на събитието е популярният дизайнер Атанас Ружев, който остава силно впечатлен от изпълнението на дуета. След като чува големия им хит "Не се предавам", Атанас -  известен с нестандартното си мислене и работата си за една от най-големите испански марки за бижута, решава, че необикновеният глас на Цвети не може да пее на обикновен микрофон. Веднага майсторът на ювелирните решения се заема да поправи тази "грешка". Камъните за нестандартния подарък биват ексклузивно поръчани от чужбина и са специално  подбрани от луксозния чешки бранд за бижута Presiosa. Седмици по-късно фантастичното бижу вече е в ръцете на изпълнителката и единственото, което му липсва в момента, е живата сцена.

"Но сигурна съм и това ще се случи съвсем скоро", казва Цвети и добавя, че летният график на дуета е вече почти запълнен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички