Стефан Вълдобрев ще празнува рожден ден с феновете в Арена София


Стефан Вълдобрев ще празнува рожден ден с феновете в Арена София

1254

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Веселин Веселинов - Еко, Стунджи, Иван Лечев и Мирослав Иванов) ще зарадват многобройните си фенове в София на 20 май.

Това е първата изява на открито на бандата от над половин година насам и е навръх рождения ден на талантливия автор, изпълнител на песни и актьор. Мястото също не е случайно - Стефан Вълдобрев и компания ще открият новата лятна сцена "Арена София" в парк "Борисова градина". Партито с мегахитовете на бандата, което обещава да се превърне в грандиозен старт на предстоящия концертен летен живот, се организира от BGTSC съвместно с Loud Concerts. Специално обособените барове, предлагащи храни и напитки, ще допринесат за още по-одброто настроение на присъстващите.

Изявата ще отбележи и една година от премиерата на "Книга за песните" на Вълдобрев, разказваща 42 история на 42 от неговите композиции, която се състоя същия ден първо онлайн заради пандемията.

Билети за концерта на 20 май - в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). На място - 25 лева. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

"Арена София" ще отвори врати в 18.00 ч., начало на шоуто - 19.00 ч.

Събитието ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от
капацитета на арената и носене на защитни маски за лице.

Както MySound.bg съобщи, формацията обяви национално турне още през декември. То ще започне от пловдивския летен театър на 1 юли, а не според анонсираното - в Благоевград на 14 май, там ще е неговият финал. Обиколката е в подкрепа на дългоочаквания нов албум на колоритната банда.

Преди това - в столичния "Сити Марк" арт център от 19.30 ч.на 13 май, предстои акустична вечер със Стефан Вълдобрев и неговата "Книга за песните".  В края, публиката я чака среща с автора.

Билети - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички