Трогателен нов клип от Светлана Близнакова - Sevi и Johnny Gioеli


Трогателен нов клип от Светлана Близнакова - Sevi и Johnny Gioеli

2925

Както MySound.bg вече извести, премиерата на "Jaded" - най-новото видео от соловия проект на вокалистката на SeviСветлана Близнакова, се състоя в столичния бар Rock'n'Rollа на 21 май.
 
Песента е втори дует на певицата с американската звезда Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell). Само преди година двамата записаха римейк на "Song Of Hope"(Crush 40), а в края на годината се очаква премиерата на съвместната песен на Johnny и група Sevi "Drowning".

"Jaded" е част от соловия дебют на Светлана Близнакова "Tomorrow", който излезе през 2020-та, а изпълнителите са заложили на силно социално послание и чисто нов аранжимент на песента, която е позната в изцяло акустична версия от албума. В клипа освен Johnny Gioeli и Светлана Близнакова, участие взимат и музикантите от бенда на вокалистката – Александър Кирилов (Sevi), Рали Велинов (Sevi), Милена Генева (Вокализирай това), Мартин Профиров (P.I.F.), чаровната водеща от Z-Rock Елена Розберг и още интересни лица с различни професии, които емоционално предават посланието на песента.

Светлана и Johnny споделят, че са избрали този сценарий, за да подсилят въздействието и да предадат още по-внушително послание: "Истинските мечтатели променят света и оставят следа! Ние вярваме, че всеки един от нас е и може да бъде такъв. Трябва само да се осмели да последва порива на сърцето си".

Клипът бе официално представен с акустичен концерт, а за финал вокалистката изненада публиката с чисто нов трак от следващ индивидуален проект, по който работи. Режисьор на видеото на "Jaded" е Игнати Йорданов, с който Светлана засне и дебютния сингъл "Tomorrow". В реализацията на клипа участват още Рали Велинов и Мартин Киряков.

По новия аранжимент на песента и записите към нея, фронтдамата на Sevi е работила с Мартин Профиров, Александър Кирилов и Рали Велинов, а миксът и мастерингът са дело на Симеон Славчев.

Видеото вече е достъпно в социалните мрежи:

https://www.youtube.com/watch?v=a0zEmt8TLPo

Снимка: Rock'n'Rolla / Петя Митрева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички