Udo Dirkschneider и Lacuna Coil пред камерите на Фрактура


Udo Dirkschneider и Lacuna Coil пред камерите на Фрактура

1105

Премиера на новите клипове на The Offspring, Brainstorm, Silver Lake и Born Оf Osiris предстои в поредното издание на аудио-визуалното шоу "Фрактура" тази неделя, 6 юни.

В предаването на  Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Lacuna Coil (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказa Udo Dirkschneider (U.D.O.) за родните фенове. Ще видим две нови концертни изпълнения на Greta Van Fleet и репортаж от немския фестивал In Flammen Open Air.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Def Leppard, ще видят как Scream Inc. правят кавър на Metallica, класическото парче ще бъде на Survivor, в Exotic ще бъдат представени Veiled In Scarlet, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Kaiser Chiefs в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Devin Townsend, Resurrection Kings, Кикимора и Oceans Оf Slumber също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    
За повече информация посетете: www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички