Спечели горещия албум на Михаела Филева Ин и Ян!


Спечели горещия албум на Михаела Филева Ин и Ян!

2165

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в продуцентско-издателската компания "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи третият дългосвирещ студиен албум на Михаела Филева "Ин и Ян" (обложката на снимката). Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с ОРИГИНАЛНО луксозно издание на диска с АВТОГРАФ от хитовата певица. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е режисьорът на клипа към заглавната песен на албума на Михаела Филева "Ин и Ян"?

Крайният срок е 21.00 часа на 14 юни, понеделник.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Mihaela Fileva

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!

След дълго очакване феновете на Михаела Филева чуха първи на живо в столичния клуб "Терминал 1" песните от новия ѝ албум "Ин и Ян". Датата на излизане на нейния трети студиен диск съвпадна с рождения ѝ ден - 15 май, а представянето му се превърна в истинско парти.

Щастливата рожденичка излезе на сцената с музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът беше първият за Михаела през 2021 година и освен актуални песни включи селекция от най-големите хитове на певицата. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях бяха  заснети и предстои да получат свой собствен живот в онлайн пространството.

Заглавната песен има дълга история. Екипът на "Монте Мюзик" е впечатлен от демото на композитора Боян Христов, което звучи универсално и на високо ниво. Следва дълъг процес на доработка, създаване на текст и аранжиране. Георги КасабовNDOE и Михаела Филева са автори на текста, а в аранжимента Борислав БояджиевБорче залага на качествения звук, актуалните в момента ретро елементи и завладяващ ритъм. На финалната права към проекта се присъединява Жлъч, който с римите си се вписва перфектно в цялостната концепция на трака.

Приятен летен полъх носи видеото на песента, заснето в Занзибар и на Витоша - две коренно различни локации. В него Михаела е изключително харизматична и изящна, за което принос има бюти екип в състав: Елиза Попова (грим), Парашкев Тодоров Финчи (коса) и стилиста Василен Милков.

Междувременно, все още не е късно да пробвате късмета си за тридневен пропуск за фестивала Music Daze.

Вижте как ТУК

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички