Скандалният Marilyn Manson фронтално по Фрактура


Скандалният Marilyn Manson фронтално по Фрактура

1018

Премиера на новите клипове на Dee Snider, Pestilence, Fozzy и Flotsam Аnd Jetsam предстои в поредното издание на аудио-визуалното шоу "Фрактура" тази неделя, 20 юни.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Nergal (Me Аnd That Man) (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказa скандалният Marilyn Manson за родните фенове. В програмата още: две нови концертни изпълнения на Laibach и репортаж от португалския фестивал Sonicblast.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Nickelback, ще видят как Green Day правят кавър на Johnny Thunders, класическото парче ще бъде на Rainbow, в Exotic ще бъдат представени Gyze, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Rhapsody Оf Fire в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Motley Crue, Lindemann, Get The Shot, Last In Line, Igorrr и Stop The Schizo също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    
Още - на: www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички