Памет за незабравимия Димо


Памет за незабравимия Димо

1349

В два поредни дни - София (24 юни) и Пловдив (25 юни), ще се състоят концерти на група П.И.Ф., посветени на Димо Стоянов.

Събитията ще бъдат запомнени от феновете на бандата с неповторимата емоция, вдъхновена от музиката, която ни извежда отвъд границите на реалността и ни напомня, че всички сме част от нещо по-голямо, което ни свързва и ни прави по-добри. Димо от П.И.Ф. отиде при звездите, не можем да го видим, да се доближим до него, да го докоснем... Но можем да усетим присъствието му в музиката.

"Приказката" на П.И.Ф. ще бъде разказана заедно с момчетата от бандата и певците Ерсин Мустафов (Jeremy?), Свилен Ноев (Остава), Графа и Дичо. В сърцето на столицата  ("Арена София" – Колодрума в Борисовата градина) на 24 юни и на Младежкия хълм в Пловдив на 25 юни ще станем част от неповторими събития, в които група П.И.Ф. влага цялото си сърце и душа в памет на своя фронтмен Димо Стоянов.

П.И.Ф. е създадена през 1992 г. от Димо Стоянов и Иван Велков (най-вдясно на снимката) във Варна и точно там в средата на юни се състоя първият концерт от поредицата "Приказката П.И.Ф", за което MySound.bg вече писа. Последва гиг в Бургас с участието на Прея, Дичо, Ерсин и Свилен. Музикалните събития се превърнаха в буря от чувства – редуваха се веселите и тъжните моменти, точно както в живота, но в последна сметка преживяването беше страхотно и неповторимо.

За П.И.Ф. е ясно, че Димо не може да има "заместник" и когато решават да посветят "Приказката П.И.Ф." на него, канят приятели, които изпълняват песните им. Първоначално дори изпитват притеснение от факта, че някой друг ще излезе на сцената с тях на мястото на Димо. Вокалистите обаче дават всичко от себе си, изпълненията им са заредени с чувство и емоции, точно така, както би искал Димо... Защото всичко е заради Димо.

Концертите са направени точно както заслужават да бъдат организирани подобни музикални събития – на големи сцени, с отлични звук и осветление, с мултимедия, която допълва емоцията и ни припомня моментите на Димо и П.И.Ф., които искаме да запазим дълбоко в сърцето си.

На 24 юни в София и на 25 юни в Пловдив музиката на П.И.Ф. заедно със Свилен, Графа, Ерсин и Дичо ще ни направят част от емоционалното музикално преживяване. Идеята на групата и организаторите от "Монте Мюзик" е с генерираните приходи от концертите да се подпомогне семейството на Димо, което загуби своята опора, баща и любим.

Билети - в мрежата на Eventim, ще се продават и на местата на провеждане на концертите.

Снимка: Ивайло Пеев/БНР Бургас

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички