Още 4 световни имена допълват програмата на Spice Music Festival


Още 4 световни имена допълват програмата на Spice Music Festival

1420

Както MySound.bg нееднократно писа, третото издание на фестивала Spice Music Festival предстои на пристанище Бургас от 6 до 8 август.

Поредната голяма звезда от 90–те, която ще се качи за първи път на българска сцена именно в Бургас, е Maxi Priest. Легендарният реге изпълнител пристига с цялата си група от Ямайка специално за събитието. Концертът, който са подготвили музикантите, ще бъде минимум час. Хитовете им "Wild World" и "Close Тo You" ще озвучат бургаския залив на 7 август.

Следващият приятен сюрприз е Turbo B от SNAP. След като преди 2 години се насладихме на другата част от емблематичния за 90–те дует, сега отново родните ценители на танците ще припяват заедно хитовете на проекта, този път в изпълнение на мъжката половина.

От Италия ще долети In Grid. Симпатичната изпълнителка от Апенините (на снимката) идва с пълния си арсенал от хитове. "Tu es foutu" през 2003 г. обиколи класациите на Европа, Латинска Америка и Австралия. Последваха "In Tango" и "I Аm Folle de toi". Неделната вечер (8 август) ще пренесе присъстващите обратно във времето на летните дискотеки преди 20 години.

Също на 8 август ще се изяви и BG The Prince Оf Rap – любимец на рап феновете от близкото минало. Едва ли има почитател на Spice Music Festival, който да не е танцувал под ритъма на "The Beat Is Hot" или "The Colour Of My Dreams".

За огромно съжаление, двама от вече обявените артисти няма да пристигнат в Бургас.

"С голямо съжаление съобщаваме, че Maxi Jazz трябва да отложи участието си на музикалния фестивал Spice Music в България на 7 август. Наскоро Maxi се разболя и постъпи в болница. Поради тази причина докато се възстановява, съветът на лекарите му е да се оттегли от работните си ангажименти. Maxi Jazz изпраща своите извинения на верните си фенове и очаква с нетърпение да види всички в близко бъдеще", гласи съобщението от екипа на Maxxi Jazz.

Другата неприятна изненада идва от САЩ: "Заради подновените рестрикции, свързани с COVID-19, ограниченията при пътуване и различните изисквания за карантиниране, Coolio реши да отложи всичките си ангажименти за 2021 година. Всички негови концерти ще бъдат отложени за 2022 година".

Въпреки наложените промени, организаторът на фестивала Николай Тодоров, изрази своята увереност в успеха на събитието: "Очевидно пандемичните условия и рестрикции продължават да променят плановете на артистите, но за нас е важно фестивалът да го има! Готови сме да реагираме на всякакви изненади и затова успяхме да обявим нови интересни имена в програмата. На фона на десетки отменени събития в цяла Европа, ние продължаваме да работим активно за провеждането на третото издание на Spice Music Festival. Желанието ни е не само да се проведе, а отново да покажем, че ще бъде на световно ниво".

Освен новите имена, на сцената ще стъпят DJ Bobo със забележителното му шоу Kaleidoluna, E-Type, C-Block, Nana,  британците Stereo MC's, Leeroy Thornhill – един от основателите на Prodigy, Masterboy, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, Vengaboys и Jenny от популярната шведска група Ace Of Base. Сцената в Бургас ще събере отново емблематичния български дует Дони и Момчил, а музиката им ще бъде представена от Фондацията.
 
На територията на пристанище Бургас ще бъде обособена и специална Street Food зона с множество каравани, мобилни кухни и барове, които ще гарантират истинския вкус и аромат на фестивала.

Билети - чрез Ticketstation.bg, в офис-мрежата на EasyPay и в магазини "На тъмно".

Spice Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД и Fest Team с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy – станция № 1 за музика от 90-те.

Събитието в Инстаграм - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички