От гейминга към музиката - Moreno знае как се прави


От гейминга към музиката - Moreno знае как се прави

964

Геймърът Марин Христов - Moreno събира в себе си всичко, което трябва да притежава един мейнстрийм герой: твърда фен-база, криейтив на интересно съдържание, топла комуникация с последователите, усет за музика, разтапяща усмивка и погледa на холивудска звезда.

С такава "експертиза" стъпката към поп музиката е логична. Moreno я направи това лято с авторския си проект "Свободен", вдъхновен от историите на всички онези момчета, оцелели с минимални душевни щети следтоксична връзка. "Самият аз успях да си тръгна преди време от подобна ситуация и… да, предположението е вярно - песента е вдъхновена от моята реална история", споделя Moreno.
 
Текстът е негов, а за музиката и аранжимента се доверява на майстора в бранша Светлин Къслев. Към този екип се добавя и ексцентричният почерк на режисьора Ники Котич, който облича ритъма в кадри и добавя още няколко съставки към рецептата за свобода и щастие – диво лято, емоции без граница и две страхотни момичета.

Цветелина Кисьова, наречена двойничката на Михаела Филева, и екзотичната Андреа от Венецуела са атрактивна част от артистичната програма на култово заведение в Слънчев бряг. Двете момичета са и изкушаващата подправка към видеото на "Свободен" и само едно намигване време им трябва, за да се харесат и решат концепцията за клипа. Въпреки че Андреа пристига в "българския град на греха" специално за участията си в Слънчев бряг, тя има опит и роли вчуждестранни продукции. Но актуалният проект е неин пръв за български артист.

"Свободен" е и с още едно специално участие. Константин Кънев - NoThx, един от легендарните български геймъри, също е герой в сюжета. Двамата с Морено са добри приятели както във видеото, така и в живота, а здравата им мъжка спойка личи от всеки кадър.

Как им се е получило, вижте ТУК.

Moreno във Фейсбук:

http://bit.ly/2YWP8rq

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички