Над 40 артисти в афиша на ARTE Feastival 2021


Над 40 артисти в афиша на ARTE Feastival 2021

729

АRTE Feastival e името на мащабен тридневен празник, много повече от фестивал, който ще се проведе за първи път във Велинград на 20, 21 и 22 август.

Първокласна музикална програма, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни шеф-готвачи на живо, младежка сцена, приключенски парк, арт зона, пазар на био производители и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство на четири сцени, осем зони, за три дни, по 20 часа на ден.

Най-мащабният семеен празник и дълъг парти уикенд в живописния град отваря вратите на забавлението и започва официално в 14.00 ч. този петък, 20 август, и ще продължи до късните часове на неделя, 22 август, с най-пъстрата, музикална и артистична, увлекателна и комедийна програма, представяна у нас. Четири основни сцени, осем обособени зони и над 40 артисти очакват хора от всички възрасти, цели фамилии и шумни компании, за едно незабравимо преживяване във Велинград.

Нетърпелива е не само публиката, но и световните и наши артисти са част от АRTE Feastival. Пред български медии звездите от Босна и Херцеговина и хедлайнъри на първата вечер - колоритите Dubioza Kolektiv, споделиха колко обичат да се завръщат в България и обещаха премиера на част от най-новите си песни. Skye от Morcheeba, които ще се качат на сцената на 22 август пък разкри с какво нетърпение бандата очаква отново да се срещне с верните си български фенове, колко се вълнуват пак да се завърнат към нормалния живот и да правят това, което най-много обичат.

Виж програмата на основната сцена по дни и часове на дебюта на амбициозния нов български фестивал ARTE Feastival тук:

Main Stage

20 август, петък

17.30 ч. - Контрол
19.00 ч. - Dub Pistols
21.00 ч. - Dubioza Kolektiv
22.45 ч. - DJ Sandi Rivera

21 август, събота

16.00 ч. - Деси Добрева + Dian Solo
18.00 ч. - Керана и космонавтите
19.30 ч. - Djaikovski
21.30 ч. - Goran Bregovic
23.15 ч. - DJ Mahmut Orhan

22 август,  неделя

17.45 ч. - Love Itoya
19.15 ч. - De Phazz
21.00 ч. - Morcheeba
22.45 ч. - DJ Roger Sanchez

Цялата подробна програма може да намерите и на https://artefeastival.bg.

ARTE Feastival представя специална младежка зона Young Power сцена, която всички деца и тийнейджъри няма да искат да напуснат заради участието на 100 Кила, Михаела Маринова, Михаела Филева, Dara, СкандаУ, Ballan, Victoria Georgieva, Павел и Венци Венц, Andreas Тhe Magician.

В допълнение към премиум музикалното преживяване за всеки меломански вкус, ARTE Feastival предлага на публиката и пъстра селекция от забавления за цялото семейство и интензивни фестивални емоции – три дни, 20 часа на ден, без прекъсване, за да докаже, че България е готова за истинска, съвременна фестивална култура. Тридневната фестивална програма включва комедийни стенд-ъп спектакли в Comedy & Cinema Club, демонстрации на звездни шеф-готвачи на живо, състезания по приготвяне на коктейли и надяждане на Chefs Stage, приключенски парк, арт зона, пазар на биопроизводители и много други.

За посетителите -  и възрастни, и деца, има предвидени непрестанни арт занимания, атракциони, игри, детски научен клас, магическо училище, часове по танцова анимация и още – футболен дартс, билярд, туистър, баскетбол,футбол, подскачащи чували.

Къмпинг

В допълнение към богата леглова база на курортния Велинград, фестивалът предлага и комфортна къмпинг зона за палатки, която се намира на пешеходно разстояние от фестивалните зони и е оборудвана с мобилни тоалетни и душове, както и зона с достъп до електричество. Цялата информация за нея може да откриете тук.

Билети

Различните  категории еднодневни и тридневни билети за ARTE Feastival са в продажба на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини "На тъмно" и са на цени от 60 до 150 лева. Цената на билетите на място ще бъде 80 лв. за еднодневен билет и 150 лв. за тридневен пропуск. Децата до 10 години влизат с безплатен билет, който трябва да бъде заявен на ticketstation.bg, и да бъдат придружени от родител с редовен такъв. Подробна информация заостаналите категории билети има на TicketStation.

Билет със застраховка

За първи път в България, Fest Team предлага на посетителите на своите събития и прогресивната услуга: индивидуална застраховка на билета в партньорство с EUROINS. При различни непредвидими и неочаквани събития, при ситуации на злополука или акутно заболяване, ПТП, на път към събитието, положителен Covid-19 тест и други различни инциденти, всеки, закупил застраховка, ще може да възстанови сумата за билета си.

Подробна информация за това какво покрива и какво не индивидуалната застраховка на билета може да намерите тук.

Още за АRTE Feastivalwww.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – ARTE Feastival FB Event - https://www.facebook.com/artefeastival и https://www.instagram.com/artefeastival

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички