Първо издание на фестивала Karaagach Оn Sоund в къмпинг Китен


Първо издание на фестивала Karaagach Оn Sоund в къмпинг Китен

1464

Jeremy?, Миленита, Керана и космонавтите, P.I.F., Innerglow, People Оf Maha и Johnny Rumble & Тhe Law 4000 ще участват в музикалния фестивал на устието на река Караагач в къмпинг "Китен".

Първото издание на Karaagach Оn Sоund ще се състои на 4 и 5 септември като фестивал за индипендънт музика. Събитието ще бъде закрито със специален сет от гърците JR & The Law 4000 с неповторимо сърф рокабили шоу.

Сред организаторите на Karaagach On Sound Beach Festival е пианистът на Акага и Сленг - Калин Петров, който реализира една своя мечта, родена от духа на къмпинг партитата, огъня на плажа и желанието за музика.

"Самият аз имам каравана на къмпинга, който се е превърнал в среща на много приятели, споделящи летните месеци. В един момент се зароди желанието да направим нещо повече – бяхме сигурни, че искаме да е свързано с музика и неподправен характер, какъвто къмпингът носи. Изключително съм щастлив, че тази година ни предстои първото издание на фестивала, който ще представи страхотни български музиканти", споделя Калин.

Освен музиката, организаторите са се погрижили да има забавление през целите дни на фестивала: уъркшопи за деца и възрастни, суинг танци на плажа, каравани с храна и  напитки, лагерни огньове и звезди. "Ще се радваме хората да имат възможност да прекарат целия си ден при нас и да им е хубаво, да усетят свободата и чара на къмпингуването във всякаква форма, чистотата на отношенията и непримиримия младежки дух. Къмпингите са специално място за децата, затова и ще им осигурим истински летни забавления", допълват организаторите.

Вход - 10 лева на ден с включена студена бира.

Безплатно за посетители до 14 години.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички