Doro и Trivium откровено пред Васко Катинчаров


Doro и Trivium откровено пред Васко Катинчаров

1422

Премиера на новите клипове на  Rob Zombie, Insomnium, Joe Bonamassa и Asking Alexandria предстои в поредното издание на аудио-визуалното шоу "Фрактура" тази неделя, 26 септември.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Doro (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказaха Trivium за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Enslaved и репортаж от щатския круиз Monsters Оf Rock.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c The Rolling Stones, ще видят как Feuerschwanz правят кавър на Ed Sheeran, класическата песен ще бъде на The Cult, в Exotic ще бъдат представени Jet Jaguar, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Stryper в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Tesla, Jinjer, Smith & Myers, Krisiun, Emigrate и The Flying Detachment също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    За повече информация посетете: www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show   

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички