Rich The Kid идва за първи път в България


Rich The Kid идва за първи път в България

2272

Една от най-горещите световни трап звезди Rich The Kid идва за първи път в България за  "чудовищно" шоу, каквото не се е случвало у нас.

8 декември тази година ще се помни много дълго. Monstar Events, които неведнъж са пълнили зала "Христо Ботев" в Студентски град, са подготвили разбиващ мини трап фестивал, на който хедлайнър ще бъде една наистина световна звезда - Rich The Kid. Освен него на събитието, което ще продължи цяла нощ, ще се изяви и новата щатска трап сензация Ghostluvme като специален гост, както и много от българските трап и дрил групи и артисти.

Визитата на Rich The Kid в България на тази дата не е случайна. По информация от мениджмънта на артиста, Rich ще издаде нов албум на 5 декември не с кой да е, а със самия Lil Wayne. В България ще бъде първият концерт, на който горещият материал ще бъде представен.
 
Dimitri Leslie Roger a.k.a. Rich The Kid е един от най-горещите трап изпълнители в момента. Въпреки сравнително младата си възраст, той има парчета с най-големите имена в световната трап музика. Изпълнителите, с които е работил, говорят сами за себе си - Migos, Young Thug, Young Dolph, Yo Gotti, French Montana, Bobby Shmurda, Rowdy Rebel, Gucci Mane и много други.

Начален час за този студентски бал е 21.00., а партито ще продължи чак до сутринта. Събитието се организира с подкрепата на Vaperpro - Новото секси.

Билетите - в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg

Първите 50 пропуска са на промоционална цена от 48 лв. Следващите 150 - по 58 лв. и 68 лв. В деня на събитието пасовете ще струват 80 лв. ВИП-билетите са само 30 на брой на цена от 150 лева, като притежателите им ще получат място пред сцената и ще влизат през отделен вход.

Към своя билет може да закупите и резервация за маса с до 6 човека с включена консумация по меню на цена от 200 лв., включително и в деня на събитието.

ВИП-маси: 5 на брой по 400 лева като освен консумация, осигуряват и най-добра видимост, отделен вход и паркинг.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички