Ronnie Romero и Anthrax искрено и лично по Фрактура


Ronnie Romero и Anthrax искрено и лично по Фрактура

1299

Премиера на новите клипове на AC/DC, Killswitch Engage, Obscura и The Rolling Stones предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 24 октомври.   

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Ronnie Romero (Rainbow, Intelligent Music Project) (на снимката). Програмният директор на Z-Rock Спас Шурулинков ще говори за рождения ден на радиото и ще бъде припомнено какви истории разказaха Anthrax за българските си фенове. Още в предаването: две нови концертни изпълнения на Alestorm и репортаж от чешкия фестивал Euro Bike.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Chris Cornell, ще видят как Behemoth правят кавър на The Cure, класическата песен ще бъде на System Оf А Down, в "Exotic" ще бъдат представени Ichikoro, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa U.D.O. в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Brainstorm, Buckcherry, Lock Up, Myles Kennedy и Fyeld също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - на:

www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show    

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички