Спечели последния албум на Б.Т.Р.!


Спечели последния албум на Б.Т.Р.!

4834

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е ЛИЧНО от нашите приятели Б.Т.Р., които шумно представиха своя дългоочакван нов - 13-и пореден студиен, албум "Пъзел" в зала 1 на НДК на 13 октомври. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие на горещия диск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича първият сингъл от албума "Пъзел"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ B.T.R.

Очакваме до 19.00 ч. на 23 ноември, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

В над двучасовия концерт по презентацията на "Пъзел" именитите рокаджии изсвириха повечето песни от актуалния си диск, както и много хитове, създадени през годините. В събитието взеха участие и техните приятели Кирил Маричков, Валди Тотев, Камен Донев, Ахат, Иван Лечев, Добромир Поликов, Александър ФилчевСанеца и Ясен Велчев.

Албумът съдържа 10 разнообразни песни, които съчетават различни стилове в рока, подчинени на натюрела на Б.Т.Р. "Донякъде "Пъзел" е като равносметка на връзките в живота на един човек. Има липсващи парчета, които ние се опитваме да заменим с музиката, която обичаме", признава Славчо Николов, автор на музиката и осем от текстовете на парчетата.

"За нас е много важно да имаме албума на физически носител, въпреки че повечето неща вече са в интернет. Имаме почитатели, които си купуват албума, въпреки че няма на какво да го слушат, но си четат книжката към него и това за тях е важно", уточнява фронтменът Атанас Пенев.

Сред стотиците отличия и награди на Б.Т.Р. са зрителският хит на десетилетието на телевизия ММ ("Спасение"), за група на годината и албум на годината от Годишните музикални награди на БГ радио 2015, а слушателите на Star FM класираха сред 100-e най-велики български рок песни "Елмаз и стъкло" (под №3) и "Цвете от луната" (№ 4).

Основани в София през 1984-а, нашите рокаджии са свирили на една сцена с легендарни имена, сред които Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, Ronnie James DioHeaven Аnd Hell, Nazareth, Motorhead, Europe, Accept, Gamma Ray, Michael Schenker Group, Iron Maiden, Джон Лоутън, Тим "Рипър" Оуенс и други, изявявали са се на някои от най–престижните сцени в Италия, Сърбия, Украйна, Великобритания, Холандия, Китай и Виетнам. Рокаджиите фигурират в учебниците по музика с хита си "Моята сила".

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички