Най-доброто предстои


Най-доброто предстои

1892

От няколко дни в ефира на телевизия "Фолклор тв" е новата песен на Александър АлександровАлекс

Парчето носи оптимистичното заглавие "Най-доброто предстои", като за създаването му изпълнителят се е вдъхновил от едноименното стихотворение на младия поет Ихтиандър Борисов, а аранжиментът на Светослав Лобошки допринася за шлагерното звучене на песента. Красивите нощни кадри са заснети в двора на хотелски комплекс в Кюстендил. Във видеото участват и грациозните момичета от танцова формация Софистик-живо с ръководител Елина Топалска, както и акордеонистът Любомир Борисов.

"Една сутрин, докато преглеждах публикациите в социалните мрежи, попаднах на това стихотворение и си казах, че от него може да стане чудесна песен. Мелодията зазвуча в главата ми и бързо записах на телефона си няколко варианта. Изпратих ги на маестро Лобошки и с негова помощ нещата се получиха. Мисля, че след всичко лошо през последните две години имаме нужда от позитивно послание, което да ни носи надежда и оптимизъм, а в тази песен слушателят ще го открие. Това е и моето пожелание към всички за Новата година – вярвайте, че най-доброто предстои. Може да си го повтаряме като мантра и така ще повдигнем духа и вибрациите си. Заснехме видеото при много ниски температури и на последния дубъл направо ме втресе, но бутилка отлежало уиски помогна на мен и колегите да се спасим от настинка в мразовитата вечер", коментира Алекс.

Премиерата на песента се състоя в рубриката "Нещо ново" на "Фолклор тв", а малко след това певецът бе гост в предаването "Между нас казано", където сподели интересни моменти от богатата си професионална кариера и разказа за гастролите си в различни точки на света. 

Видео на "Най-доброто":

https://www.youtube.com/watch?v=QaqPmmEq0QY&ab_channel=FolklorTVOfficial

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички