Whitesnake с последен концерт в България


Whitesnake с последен концерт в България

2372

Whitesnake включиха България в своето Farewell Tour 2022

Легендарната банда, водена от David Coverdale, ще участва на Midalidare Rock In The Wine Valley на 14 юли 2022. Групата тръгва на прощално турне догодина, с което ще сложи край на забележителната си кариера, продължила близо 50 години. "След всички предизвикателства, през които трябваше да преминем през последната година и половина, съм изключително щастлив, че можем да направим турне и да отпразнуваме заедно това невероятно пътешествие, което имахме", споделя David Coverdale.

Whitesnake е основана през 1978 година от бившия вокалист на Deep Purple, David Coverdale. Бандата има няколко мултиплатинени албума, сред които "Trouble", "Lovehunter", "Ready Аnd Willing" и "Come Аn’ Get It" и над 10 световни хита, включително и два № 1 сингъла - "Here I Go Аgain" и "Is This Love", както и незабравимия хит "Still Оf Тhe Night". През 2020 година излезе и трилогията  "The Red, White & Blues Trilogy", включваща ремастерирани версии на някои от най-големите им хитове. По време на Farewell Tour 2022 бандата ще свири песни от всичките си 13 студийни албума, включително и най-популярните парчета от каталога ѝ, които превърнаха Whitesnake в легенди.

"Whitesnake определено са една от най-важните рок групи в историята. Трудно можем да опишем вълнението си, че последния им концерт в България ще е именно на нашата сцена. Съвсем скоро ще добавим още групи към фестивала, както и ще обявим допълнителни активности по време на Midalidare Rock",споделят организаторите.

Всички закупени еднодневни билети за 14 юли ще важат за Whitesnake без да е нужно да се презаверяват. Билетите за фестивала ще запазят цените си до края на годината.

Както MySound.bg вече писа, Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022 година. До момента потвърдените групи са:

14 юли, четвъртък – Whitesnake
15 юли, петък - Running Wild, Alestorm и Ross The Boss
16 юли, събота - Within Temptation, Lacuna Coil и Project Renegade
17 юли, неделя - Judas Priest и The Dead Daisies, Freedom Call

Билетите, закупени за 2020 г. и 2021, ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Пропуските за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите остават непроменени до края на годината.

Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнър Whitesnake - 80.00 лв.
Еднодневен билет за 15 юли - с хедлайнър Running Wild – 60.00 лв
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнър Within Temptation – 60.00 лв
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнър Judas Priest – 80.00 лв
Пас за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley:

https://midalidarerock.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички